étterem

Miért van egy étteremnek szüksége weboldalra?

Posted On
Posted By gurgely

“Miért van egy étteremnek szüksége weboldalra?”. Ha éttermed van, ez a kérdés már biztosan felmerült benned. Van már facebook oldalad, talán egy instagramot is csináltál.. Ennyiből állna az online jelenlét? Sokan nem tudják mennyire fontos egy saját weboldal éttermüknek, ezért összegyűjtöttem az 5 legfontosabb okot:

5 indok amiért az éttermednek honlap kell:

1. Vásárlókat hoz jó áron

Mi az első dolog amit teszel, ha éhes vagy, és a közelben szeretnél enni? Igen, a fogyasztók 85%-a online keres helyi üzletekre, ha valamire szükségük van. Általában mindenki végigböngészi az első találatokat a googleban, vagy néha az egész oldalt.

mindenki mobilon keres

Ha az első találatok között nem tűnsz fel, másik éttermet választanak, és soha nem fogják megtudni milyen jól jártak volna, ha éttermed weboldala feltűnik a találatok között…

Egy honlappal sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy az emberek a te termékeid mellett döntenek. Egy weboldal segítségével más hirdetési formák árának töredékéért jobban elérheted az érdeklődőket: a nap 24 órájában elérhetőek az információk, ami bármikor változtatható anélkül hogy a hirdetést újból kellene nyomtatni.

2. Nyitva tartás, menü, foglalások

Egy jó weboldal rögtön megválaszolja a látogató kérdéseit – menü, hely, nyitva tartás, és foglalás a leggyakrabban keresett információ. Egy weboldalon (egy facebook oldallal ellentétben, ahol ha fent is van, mindig elveszik a menü a többi tartalom között) könnyen elérhetővé tudsz tenni minden információt. Hidd el, ha nem kell betelefonálni hogy valamit megtudjanak, sokkal szívesebben választanak téged.

étlap egy étteremben

3. Teljesen személyre szabható

A közösségi oldalakon mindenki oldala ugyan úgy néz ki: név, pár kép, posztok. Viszont egy honlappal megalapozhatod a vendég látogatását: már előre sugallhatja hogy milyen az étterem hangulata. A fontos dolgokat látható helyre kell tenni, ahol láthatóak. Mi értelme van egy különleges ajánlatnak, ha valahol lent a posztok között elveszik?

példa étterem oldal

4. Kiemelkedni a konkurencia közül

A vendéglátó iparban mindig is nagy volt a versengés, és ez az internet térhódításával csak vadabbá vált. Ki kell tűnni a tömegből. Egy modern designnal és tökéletes mobil nézettel meg lehet győzni a látogatót hogy tartalma aktuális, és minden friss. Legyünk őszinték: manapság ha nincs weboldalad, az emberek jogosan feltételezhetik hogy valami nem oké. A honlap hiánya gyanús.

nagy a versengés a vendéglátásban

Valamint oldalad minél fentebb van a keresőkben, annál valószínűbb hogy téged választanak, és nem mást aki hátrébb van.

5. Vélemények

A saját honlapodon te választod ki milyen vélemények jelenjenek meg. Volt egy rossz vásárló akinek sehogy se lehetett a kedvére tenni? És ezek után még hagyott is egy rossz értékelést? Itt te választod ki mit lássanak az emberek, és nem kell amiatt aggódnod hogy egy ember lehúzza az értékelésed.

vélemény kiválasztása

Érdekelne egy weboldal? A főoldalon megtalálod a portfólióm, és ingyenes árajánlatot kérhetsz a gurgelydesign@gmail.com email címen, vagy a
+36 (30) 560 4941 telefonszámon.