Have a Project in Mind? Say Hi!

  • Mon - Sun: 10am - 10pm
  • 27 Division St, New York,
    NY 10002, USA

Hogyan dolgozunk?

01

Projekt felmérése

Árajánlat kérés utánfelmérjük igényeidet, ami alapján tanácsokat adunk, hogy pontosan milyen oldal lenne a legjobb a céljaid eléréséhez. Erről egy árajánlatot küldünk, amiben nagy vonalakban leírjuk a projekt részleteit.
02

Specifikáció

Ha az árajánlat elfogadásra kerül, akkor pontos specifikációt írunk arról, hogy a kész oldalban minek hogyan kell működnie és milyen kinézete lesz. Ez melléklet lesz a szerződéshez elfogadás után.
03

Szerződés

A szerződésben már pontos árral, elkészülési idővel és specifikációval egyezünk meg, szerződéskötéskor kérjük a projekt díjának 50%-át előlegként, ez nagy projekteknél változhat, ebben az esetben több mérföldkőhöz kötjük a fizetési részleteket.
04

Fejlesztés

Szerződés után elkezdődik a fejlesztés a megadott specifikáció és elkészülési idő szerint. Fejlesztés közben bármikor betekintést nyújtunk a haladásba.
05

Változtatási körök

A fejlesztés befejezésével általában két változtatási kört biztosítunk, mivel az elképzelés gyakran változik, ha már működésben látjuk az oldalt. Ez azt jelenti, hogy kétszer lehetőség van listát írni az észrevételekről, változtatnivalókról, amit az árban foglalva elvégzünk.
06

Átadás és karbantartás

A weboldal tökéletesítése után az előre megbeszélt tárhelyre adjuk át a weboldalt. Ha nem értesz ehhez sem kell aggódnod, mindenben segítséget nyújtunk. Az átadás után opcionálisan karbantartást is lehet tőlünk igényelni, a megoldástól függően javasoljuk éves, fél éves vagy havi rendszerességgel.

Velük már sikeresen dolgoztunk

Elérhetőség

Üzeneteinkre mindig reagálunk, nem lesz megválaszolatlan email. Ha vészhelyzet van 0-24 elérhetőek vagyunk.

Megbízhatóság

A projekt elején ígért minőséget és határidőket betartjuk, de rugalmasak tudunk lenni, ha menet közben változik a projekt az ügyfél részéről.

Projektek vezetése

Projektjeinket a ClickUp CRM-ben vezetjük, ezért igény esetén vendég fiókkal bármikor nyomon lehet követni a projekt haladását.

Gondolkodásmód

Projektjeinket nem futószalagon gyártjuk, minden projekt felmérésénél átgondoljuk a lehetőségeket és javaslatokat teszünk, hogy a célodnak megfelelő weboldalad legyen.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi idő egy weboldal elkészítése?

Az oldal összetettségétől függ az elkészülési idő. Egy oldalas honlap akár pár napon belül is elkészülhet, bemutatkozó weboldal 1-2 hét alatt, míg a web applikációk funkcionalitástól függően több hónapig is készülhetnek. Kérj árajánlatot és megmondjuk mennyi idő alatt készülhet el oldalad!

Mennyibe kerül egy weboldal/webáruház?

Nem értek a weboldalakhoz, nem tudom pontosan leírni az elképzeléseimet. Így is tudtok segíteni?

Igen, nálunk nincs buta kérdés. Veled gondolkodunk, segítünk öteleted kidolgozásában.

Tudom én is szerkeszteni a weboldalamat?

Igen, amennyiben így kéred a honlapodat. WordPress alapon könnyen tudod szerkeszteni oldalad tartalmát, egy dokumentum szerkesztőhöz hasonlóan. Egyedi megoldásoknál teljesen a te igényeidre van szabva, hogy mit és hogyan szerkeszthetsz.

Milyen módszertannal vezetitek a projekteket?

Kisebb projekteket vízesés (waterfall) metodológiával menedzseljük, viszont nagyobb projekteknél javasoljuk az agilis módszereket. Kérésre mindkettővel tudunk kisebb és nagyobb projekteket is vezetni.

Nézd meg kik vagyunk!

Kérj árajánlatot!

#side-panel.side-panel {width: 500px;}#side-panel.side-panel .side-panel_sidebar {padding: 70px 0px 50px 60px;background-color: #FFFFFF;}