Hogyan dolgozom?

Szabadúszó WordPress fejlesztő vagyok 4 éves tapasztalattal. Küldetésem, hogy minőségi, hasznos weboldalakat készítsek kis- és középvállalkozásoknak. A WordPress motort szeretem és ajánlom, mert nagyon rugalmas, rengeteg lehetőséget rejt magában és sokkal gyorsabb a fejlesztési folyamat. Fontos szempont szokott lenni az is, hogy bárki könnyedén tudja változtatni weboldalának tartalmát.

Én, synthwave stílusban Midjourney-vel.
(Jól néz ki, nem?)

Egyeztetés

A projektek előtt egy konzultációval kezdünk, ahol megismerlek téged  és vállalkozásod. Megbeszéljük a leendő weboldalad céljait, és az esetleges speciális igényeidet. Ez segít abban, hogy az igényeidnek és elképzeléseidnek megfelelő, személyre szabott fejlesztési tervet készítsek.

24 órán belül

Árajánlat

Miután megértettem az igényeid, átlátható és részletes árajánlatot készítek. Ez tartalmazza az általam nyújtott összes fejlesztést és minden költségeket, így pontosan tudni fogod, hogy mire számíthatsz.

24 órán belül

~1 óra

Szerződés, előleg

A projekt kezdetekor aláírunk egy szerződést és általában 50% előleget kérek.

~1 óra

1 óra - 2 nap

Specifikáció

A félreértések megelőze miatt részletes projektleírást készítek. Ez a dokumentum felvázolja a weboldal kialakítását, működését, részleteit biztosítva, hogy olyan weboldalt építsek, amilyenre ténylegesen szükséged van.

1 óra - 2 nap

1 nap - 4 hét

Első verzió elkészítése

Amint megvan a projektspecifikáció, elkezdem a weboldal első verziójának elkészítését. A folyamat során folyamatosan bevonlak a munkába, mutatok részeredményeket és beépítem visszajelzéseidet, hogy minél hamarabb tökéletes legyen honlapod. A kezdeti fejlesztés mindig a saját tárhelyemen történik.

1 nap - 4 hét

1 nap - 1 hét

Változtatási körök

Amint elkészül a weboldal első verziója, bemutatom neked. Ezután lehetőséged lesz összeírni egy listában, hogy miket szeretnél változtatni, hogy pontosan az elképzeléseid szerint legyen a weboldalad. (Általában 2 változtatási kör van az árba foglalva)

1 nap - 1 hét

1 nap - 1 hét

Tesztelés, átadás

Miután az összes változtatás elkészült, alaposan tesztelem a weboldalt, hogy biztosan megfelelően működjön és megfeleljen a specifikációnak. Ha minden a kívánt módon működik, átadom és beállítom a kész weboldalt a tárhelyedre.

1 nap - 1 hét

Havonta vagy negyedévente

Karbantartás

Amint a honlapja működik, folyamatos karbantartási és támogatási szolgáltatást nyújtok, hogy biztonságos, naprakész és zökkenőmentes legyen a jövőben is. Így az üzletedre koncentrálhatsz, miközben gondoskodok a weboldal technikai részéről. (opcionális)

Havonta vagy negyedévente

Vélemények

Weboldal készítés vélemények